Tag Archives: piramidi

Наместо чудо, бламажа! Пирамидите во Босна обични измислици? Видео

Професорите од Британскиот кралски институт тврдат дека положбата на страниците на ридот не е 45 степени, како што тврди Османгиќ, туку 26. Материјалот што ги врзува карпите не е цемент, како што уверува Османгиќ, туку мек вар.

______________________________________________________________________________________________________

Откриени нови пирамиди проголтани од земјата!?

Американскиот археологот Ангела Микол со помош на интернет програмата „Google earth“ открила траги од гробници на фараони кои со текот на времето потонале во земјата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1