Tag Archives: пиратерија

Со „пиратерија“ против „пиратеријата“!?

Музичка агенција со крадена музика се борела за заштита на авторските права. Ќе мора да плати над 160 000 евра отштета.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1