Tag Archives: podatoci

Нема оштета ако ве ограбат, а сте оставиле премногу податоци на Фејсбук

Корисниците на Фејсбук наскоро се повеќе ќе губат надокнада за штета од осигурителните компании, поради тоа што поставуваат премногу лични информации на оваа друштвена социјална мрежа.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1