Tag Archives: podpes

Сите тајни на Подпеш (Фото)

Охрид нема море, ама се сеќавате „на времето“ Жанко Зш во „Аквариус“ кога тогашните скопски џетсетери му се жалеа дека не било исто како на море, еден ден им купи сол и им тури в езеро- на ви, к`пејте се сега в море, да ве видам!!! Тоа е легендарен штос на познатиот радиоводител, ама сега […]

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1