Tag Archives: poevtini

Поевтини 346 лекови од 15 октомври

Од 15 октомври ќе се намалат цените на 346 лекови, од кои 139 се иновативни, а 207 генерички, информираше министерот за здравство Никола Тодоров.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1