Tag Archives: poranesni

Третина од дамите признаваат: Поранешните во кревет се подобри од мажите

И покрај тоа што жените се свесни дека со поранешните партнери сексуалниот живот им бил подобар, истите воглавно не жалат што тој не им станал животен партнер, затоа што сопружниците имаат друг квалитет како верност, лојалност, и татковска љубов.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1