Tag Archives: пошта

Ограбена пошта во Шутка

Филијалата на „Македонски Пошти“ останала полесна за 80 илјади денари откако вооружен разбојник влегол и ја „опљачкал“.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1