Tag Archives: potkup

Надзорник на струмичкиот затвор обвинет за поткуп

Од осудено лице зел поткуп од 400 евра за да ургира дозвола за излез кај правникот на затворот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1