Tag Archives: пожарникари

Како му успеа ова? Дете си ја заглави главата во ограда – Видео

Mомче од Кина ја заглавило главата во отвор на бетонска тераса и поради паника не можел да ја извади главата. Плачел на целиот глас, а околку него се собрале луѓе кои не знаеле како да му помогнат.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1