Tag Archives: pradedo

Машала: За три месеци станал и татко и дедо и прадедо – Фото

За Патрик Слоун деновите на менување пелени не се готови – напротив, во рок од три месеци се породиле и неговата сопруга и ќерката а и внуката. Сите три родиле машки бебиња.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1