Tag Archives: праведникот

Видео: Дедо Добри е питач – но не пита за себе, најголем донатор е на црквата веќе 20 години

Овој деденце се вика Добри и името велат свештените лица и те како му прилега. Приказната за него ги преплави социјалните мрежи – ви ја пренесуваме и ние.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1