Tag Archives: продавам

Продавам дете, цена по договор!

Вистина или шега сепак некој ќе мора да одговара за поставениот оглас. На страната Купувам – продавам каде што се огласуваат фирми и физички лица се нашол оглас во кој на продажба се нуди бебе, наведува РТС.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1