Tag Archives: prorok

СВЕТИОТ ПРОРОК ИЛИЈА – едиствениот пророк кој на небото воскреснал жив

Свети Илија е едиствениот пророк кој на небото воскреснал жив. Тој е еден од најзначајните светци во христијанството.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1