Tag Archives: psiha

Како да ви исчезнат проблемите за 8 минути

  Нобеловецот Даниел Кахнеман тврди дека само во еден ден доживуваме 20 000 моменти. Секој момент се состои од неколку секунди. Каков ќе ни биде денот зависи од тоа како мозокот ги доживува тие моменти – позитивно, негативно или неутрално.  

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1