Tag Archives: pule

Најскапото сирење е од Србија, магарешко, 1000 евра кг – магарињата од Македонија (Фото)

Во Македонија се потсмеваме со магарањата, а и со оние кои ги чуваат. Епа затоа сега Србинот Слободан Симиќ со македонски магариња го прави најскапото сирење во светот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1