Tag Archives: пушка

Сакал да убие глушец, но се застрелал во чело

Дејл Витмел (40) од Онтарио случајно пукал во себе и тоа во чело обидувајќи се да убие глушец.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1