Tag Archives: работници

Или љубезен на работа или помала плата

Шалтерските работници мора да бидат љубезни, комуникативни и услужливи инаку ризикуваат граѓаните да притиснат црвено копче на уредот за оценување и со тоа на први да добијат помала плата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1