Tag Archives: рајска

Прилепчани ќе уживаат во „Рајска Градина“ од ретки и егзотични птици

„Рајска градина“ со неколку видови егзотични птици сместени во соодветни кафези денеска беше отворена во Паркот на револуцијата во Прилеп.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1