Tag Archives: razglednica

Изум – Испринтајте разгледница со мирисот на храната која ја јадете (Фото)

  Генијален изум на студентка од Кина. Новиот уред е компбинација од принтер, фотоапарат и патент за извлекување на мирис.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1