Tag Archives: redovnost

Ахмети, Тачи и Џафери земаат плата, а никаде ги нема во собрание

Али Ахмети, Мендух Тачи и Арбен Џафери не доаѓаат во собрание, а си земаат плата. Не присуствувале на ниту една собраниска седница во последните 6 месеци. За изостаноците носеле ,,оправданија,,

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1