Tag Archives: registar

103 педофили во Македонија – 35 години, невработени, во брак – најчестиот опис

Маж на околу 35 години, со ниско образование, невработен, живее во град, оженет и има деца – ова е генералниот профил на педофилите покажала анализата на податоците од Посебниот регистар за осудени лица за педофилија. Каде има регистрирано 103 педофили.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1