Tag Archives: revii

Трпи за убавина – операција на очи, избелување на кожа?

Втората сезона од серијата „Vice“ која се занимава со модниот свет надвор од Њујорк, Париз и Милано и ги открива екстремните мерки кои ги практикуваат за да учествуваат на ревиите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1