Tag Archives: ricard treti

Кралот Ричард трети закопан под паркинг? Археолозите ја ископаа вистината

Англиски археолози најавуваат дека го пронајдоа гробот на некогашниот величествен англиски крал Ричард Трети и тоа не било каде туку под паркинг во градот Лестер во Англија.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1