Tag Archives: roaming

Македонец потпретседател на европските регулатори – Ќе поевтини и роамингот?

АЕК соопшти и дека директорот Роберт Ордановски е избран за потпретседател на Телото на европските регулатори  на Европската комисија (БЕРЕК), за 2014 година.

______________________________________________________________________________________________________

Пазете на роаминг за да не ве изгори сметката

АЕК – Агенцијата за електронски комуникации, упати апел оние кои патуваат во странство, внимателно да ја користат услугата – роаминг.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1