Tag Archives: sar planina

Гори Шар Планина – пожарот се спушта кон Вратница

Пожарот кој веќе една недела ја пустоши Шар Планина сега е на околу 400 метри од првите куќи на село Вратница.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1