Tag Archives: shou

Ги лажеле луѓето дека снимаат реално шоу – а тие ги ограбувале.

  Двајца мажи, од Индијана во Пенсилванија, пријавиле дека на улица биле ограбени од две момчиња кои им ги одземале сите пари кои ги имале кај себе и тоа на финта.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1