Tag Archives: шутка

Ограбена пошта во Шутка

Филијалата на „Македонски Пошти“ останала полесна за 80 илјади денари откако вооружен разбојник влегол и ја „опљачкал“.

______________________________________________________________________________________________________

Неготинецот кој ја закла мајка си, ги нападнал стражарите во Шутка

Убиецот кој монструозно ја уби својата мајка, пред два дена предизвикал огромен инцидент во затворската ќелија во „Шутка“.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1