Tag Archives: скелет

Видео: Егзоскелет кој дава натчовечка способност!

Целосен скелет за раце, нозе и торзо, со кој сопствената моќ на мускулите ќе ја зголемите и до 5 пати.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1