Tag Archives: скржави

Скржавите луѓе имаат помалку сива маса во мозокот

Научниците од универзитетот во Цирих откриле дека наклонетоста кон алтруизам зависи од количината на сива маса во мозокот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1