Tag Archives: слепи

Патека за слепи ќе се гради во Скопје

  Од Градежниот факултет па се до Сојузот на слепите лица зад Универзална ќе се изгради патека за слепи лица.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1