Tag Archives: snaa

Фото: Германка кажа ДА и платно белеше на сред езеро во Охрид

Свадбата мора да е романтична, мора да е уникатна и за паметење. Една Германка која реши да стане македонска снаа како најромантично место го избра Охрид – или поточно ,, на сред езеро,,

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1