Tag Archives: сомалија

Се удави сомалијска олимпијка

Сомалиjската олимписка атлетичарка Самија Јусуф Омар се обидела да побегне од Либија во Италија на брод за емигранти.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1