Tag Archives: сончева

Видео: Можна силна гео магнетна бура утре

Обсерваторијата за Соларна Динамика на НАСА на 31.08 оваа година сними зачудувачки соалрен пламен со јачина од Ц8 на југоисточниот дел од нашата ѕвезда.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1