Tag Archives: struen udar

Гинеколог од Чаир усмртен од струен удар во клиниката

Мртвото тело на лекарот било пронајдено во просториите на бањата за вработените околу 10 часот во саботата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1