Tag Archives: studiranje

Бесплатно студирање на американските универзитети

Харвард, МИТ, Беркли и останатите универзитети со помош на едукативниот портал edX ги нудат своите најпопуларни курсеви и програми на целиот свет и тоа БЕСПЛАТНО.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1