Tag Archives: тантра

Видео: Сексот е тајната порта кон Рајот!

Првиот филм кој јавно ги разоткрива сексуалните мистерии на Истокот и Западот и зборува за изворната бела тантра на која не учи Големото Бело Братство кое го сочинуваат Мајстори на мудроста задолжени за духовниот развој на човештвото.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1