Tag Archives: Тавфик Хамид

Америка ќе размисли двапати пред да ги поддржи Исламските радикали (Видео)

,,САД со децении ги финансираше исламските групи низ целиот свет и смртта на американскиот амбасадор во Либија, е само уште еден пример за тоа како милитантите поддржани од стрна на радикалната исламска идеологија на крајот ќе го сврти своето оружје против нивните патрони во Вашингтон.,,

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1