Tag Archives: titula

Титула ,,Национален уметник на Македонија,, за Милчо Манчевски

Претседателот Ѓорге Иванов денеска на сценаристот и режисер, Милчо Манчевски, ќе му ја додели титулата „Национален уметник на Република Македонија“.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1