Tag Archives: тони

Почина британецот на кого судот не му даде право на еутаназија

По мозочен удар Томи останал парализиран и не можел да зборува. Починал од природна смрт само една недела откако судот му ја одбил молбата врз него да биде извршена еутаназија.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1