Tag Archives: топ модрли

Фото галерија: Како навистина изгледале „гејшите“ на почетокот на минатиот век

 Гејшите биле познати како супер модели во својата доба, а тоа најдобро се gледа на следните фотографии кои ги прикажуваат во до сега најпредизвикувачко изданите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1