Tag Archives: toplifikacija

Не ви е ладно топло ви е!! – топлификација немала пари ни за плати ни за мазут?

И покрај официјалниот старт на грејната сезона, радијаторите во Скопје сеуште ладни. Иако надвор утринските температури се под 3 степени од топлификација имале информации дека температурата во становите не била под 20 и затоа нема парно.

______________________________________________________________________________________________________

Не може да се бара кирија од топлификација за цевките – еве зошто!

На шега или не, на социјалните мрежи се прошири идеја како да се возврати ударот на топлификација поради новиот правилник со кои од овој месец парно ќе плаќаат дури и оние кои се исклучиле од системот, поради фактот што низ нивниот стан минуваат грејни цевки. Идејата беше ,, ајде да им бараме на топлификација да […]

______________________________________________________________________________________________________

Македонец ја тужи „Топлификација“ во Стразбур за високите сметки

Машински инженер ќе ја тужи Топлификација пред Судот за човекови права во Стразбур, пишува Дневник. 

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1