Tag Archives: transakcii

Нов вирус шири зараза во финансиските трансакции

Руската компанија специјализирана за антивирусен софтвер „Касперски Лаб“ откри нов компјутерски вирус чија главна мета се финансиските трансакции.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1