Tag Archives: trokadero

Ѕвездите на Гранд претепани пред диско во Будва

  Дарко Лазиќ и Слободан Васиќ – познатите ѕвезди на Гранд се нападнати пред дискотеката Трокадеро во Будва.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1