Tag Archives: трубачи

За ќеиф на душата Скопје Плех Фестивал 2012

За првпат во историјата на фестивалско Скопје се организира фестивал на традиционалната(чалгии, тамбури), плех оркестарската и модерната музика како и фузијата меѓу нив која неколкугодинешни учесници на фестивалот ја довеле до перфекција.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1