Tag Archives: udba

УДБА оперирала во Австралија!

Поранешната југословенска разузнавачка служба (УДБА) во 1979 година организирала група Хрвати да постават бомба во Сиднеј, Австралија, нови детали во случајот стар 33 години.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1