Tag Archives: vakcinacija

Од петок вакцинација против грип – чини 400 денари

Вакцинацијата против грип почнува во петок, има обезбедено 30 илјади дози вакцини, а ќе се врши во центрите за јавно здравје во државата. Една вакцина чини 400 денари.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1