Tag Archives: vesna bejbi

Весна бејби повикува да слабеете со неа – тајната како таа ги стопи килограмите

Јас сум подготвена… сега сте вие на ред за заедно “да се топиме” Во inbox чекам пријави на кандидатки со кои заедно ќе ги започнеме четирите фази од 17 дневниот план на исхрана, вежбање, взаемна поддршка и потпомагање, напишала Весна Бејби Петрушевска на својот фејсбук профил.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1