Tag Archives: vest hem

Фудбалер на Вест Хем ќе паузира поради расипани заби!

Фудбалерот Рејвел Морисон ги напушти подготовките во Германија, бидејќи ќе му вадат 7 заба.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1