Tag Archives: viktor cvetkovski

Распад во СДСМ во Куманово – Виктор Цветковски исфрлен од СДСМ

Виктор Цветковски повеќе не е член на СДСМ. Така одлучиле членовите на извршниот одбор на синоќешната седница која траела до доцна во ноќта. Веста ја потврдила и Претседателката на СДСМ во Куманово, Снежана Захариева – пишува куманово news.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1