Tag Archives: vodovod

Светски првак во бокс, брутално претепал старец

Никола Стевановиќ (25), светски шампион во велтер категоријата, за ИБФ боксерската асоцијација, е осомничен за брутално претепување на работникот на Белградски водовод, Драгољ Јовановиќ (58), кој имал само уште две години до пензија.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1